Cazare in Craiova de Revelion

Fie ca sunt invitati veniti din alte localitati in orasul Craiova pentru a petrece noaptea de revelion, fie ca din orasele si satele mai mici din jurul Craiovei vin oameni sa petreaca, de exemplu, revelionul in centrul vechi al orasului Craiova sa vada focurile de artificii,  cu totii vor avea nevoie de cazare in Craiova , pentru una sau mai multe nopti.

Cei care isi permit, vor alege sa petreaca revelionul la restaurantul unui hotel din Craiova , si, eventual, sa-si rezerve in cadrul aceluiasi hotel, una sau mai multe camere, daca grupul de prieteni este mai mare. Exista si cateva pensiuni mai mari care ofera pachete cu camere de cazare si petrecerea de revelion in Craiova.

Pentru cei cu bugete mai restranse pentru noaptea de revelion, cei care au venit sa petreaca revelionul la prieteni si la rude, pot opta pentru o varianta de cazare in regim hotelier in Craiova la garsoniere sau apartamente. Daca o garsoniera poate caza maxim 3 persoane ( de exemplu o familie cu un copil), un apartament cu doua sau trei camere, poate caza doua familii. Preturile pentru o garsoniera inchiriata in regim hotelier sunt de 80-90 lei / noapte, o suma care este accesibila oricarui buzunar.

Oricum ar fi, dupa o noapte petrecuta pana spre dimineata in compania lautarilor si a unui pahar de vin si sampanie, este recomandat sa nu pornim la drum obositi sau mai ales sub influenta alcoolului, mai ales la volanul unei masini.

Mai jos enumeram cateva site-uri cu unitati de cazare in orasul Craiova, care va pot fi de folos cand mai treceti prin oras:

  1. www.craiova-regimhotelier.ro
  2. www.e-cazareCraiova.ro
  3. www.craiova-hotel.ro
  4. http://garsoniere.craiova-regimhotelier.ro/