Revelion 2016 Hotel Helin Aeroport Craiova

HelinA1_2016

HelinA3_2016

Gustare rece

  • Foie gras cu rucola;
  • Rulada de pui mexicana;
  • Aspic de sezon;
  • Tortilla cu capere;
  • Julien de pui cu fulgi de porumb;
  • Tarta cu somon fume si crema de icre;
  • Rosii cherry cu cuburi de telemea si cascaval;
  • Dobos fantezie;
  • Turn de castravete cu crema de branza;
  • Pruna cu nuca in bacon;
  • Salata de cruditati in foi fine de placinta;
  • Cosulet cu salata Boeuf;
  • Ciupercuta umpluta gratinata;
  • Masline kalamata;
  • Medalion de somon cu sos butter lemon;
  • Broccolli picant;
  • Cartofi maitre d’hotel;
  • Morcovi baby;
  • Cheppes suzene din piept de pui cu ciuperci si smantana;
  • Salata verde, castraveti, rosii, marar si sos vinegar;
  • Porchetta cu sos brun spaniol;
  • Cartofi gratinati a la Dauphine;
  • Salata coleslaw;
  • Chifle;

Desert: portocala jivrata

BAR

  • Bauturi aperitiv ( se vor servi la inceputul serii):
  • Whisky Jack Daniel’s, Whisky J&B = 100 ml/persoana;
  • Cinzano/Garrone = 100 ml/persoana;
  • Vin alb si roze demisec Domeniul Vanju Mare;
  • Apa minerala si apa plata;
  • Coca-Cola, Santal, cafea espresso;
  • Sampanie – 1 cupa la miezul noptii;

Divertisment cu trupa ” Craiovenii ” si Lavinia Barsoghe.

PRET 280 LEI / PERSOANA

Copii sub 10 ani – meniu pentru copii – 50% din tariful pentru adulti.

CONTACT REZERVARI: 0722 / 310. 947 sau 0758 / 46. 00. 46